Tehtävänimike

Palkanlaskennan asiantuntija

Sijainti

Helsinki

Erikoisala

Taloushallintopalvelut

Ajankohta ja kesto

Kokopäiväinen/vakituinen

Tehtävä

Palkanlaskenta

Haemme nyt Helsingissä toimivaan Taloushallintopalvelut -tiimiin

Palkanlaskennan asiantuntijaa

Tehtävässäsi hoidat mielenkiintoisia ja vaihtelevia palkanlaskennan toimeksiantoja kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Työssä pääset hoitamaan asiakastoimeksiantoja itsenäisesti, mutta osaavien ja kokeneiden työkaverien tukemana. Lisäksi tukenasi ovat muiden alojen, kuten verotuksen asiantuntijat.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos Sinulla on muutama vuosi kokemusta palkanlaskennasta tai olet jo palkkahallinnon kokenut konkarit. Työotteeltasi olet mukautumiskykyinen ja joustava. Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työehtosopimusten tuntemus ja aiempi työkokemus tilitoimistosta katsotaan eduksi. Käytössämme on PersonecW -järjestelmä.

Avoimeen ja asiakaslähtöiseen porukkaamme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö. Menestyt meillä mainiosti, jos olet yhteistyökykyinen etkä turhaan jännitä asiakkaiden kanssa viestimistä. Tärkeintä on, että Sinulla on kiinnostusta palkanlaskentaan ja ennen kaikkea haluat kehittyä osaajana.

Tarjoamme Sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat sekä mahdollisuuden etätyöhön.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Anu Björklund, 050 411 6970 ja Eilakaislalta rekrytointia hoitava seniorkonsultti Minna Kauhanen, 030 6090 204.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 15.11.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkin viimeistään vuoden 2021 alusta.  

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa