Tehtävänimike

Financial Specialist / Pääkirjanpitäjä

Sijainti

Helsinki

Erikoisala

Taloushallintoplavelut

Ajankohta ja kesto

Vakituinen, kokoaikainen

Tehtävä

Financial Specialist / Pääkirjanpitäjä

Haemme nyt Helsingissä toimivaan Taloushallintopalvelut -tiimiin

FINANCIAL SPECIALISTIA / PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Toimenkuvaasi kuuluu monipuolisesti päävastuullisen kirjanpitäjän tehtävät sisältäen asiakkaittemme kirjanpidot, tilinpäätökset ja kuukausiraportoinnit sekä muut taloushallinnon tehtävät. Lisäksi hoidat asiakaspalvelua oman vastuualueesi osalta ja vastaat asiakkaiden selvityspyyntöihin ja tiedusteluihin.

Toivomme Sinulta vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olethan taitava käyttämään erilaisia sähköisistä järjestelmiä, meillä on käytössä mm. Emce ja Procountor -ohjelmistot. Lemonsoft osaaminen katsotaan eduksi. Osaat myös hyödyntää Exceliä työssäsi tehokkaasti. Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti, ruotsin kielitaito on eduksi työtehtävässä.

Avoimeen ja asiakaslähtöiseen porukkaamme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö. Meillä viihtyy ja menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka nauttii nopeatempoisesta ja vaihtelevasta asiakastyöstä sekä aktiivisesta vuorovaikutuksesta niin asiakkaiden kuin tiimiläistenkin kanssa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat sekä mahdollisuuden etätyöhön. Tästä Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Grant Thorntonin tiiminvetäjä Anu Björklund, p. 050 411 6970 ja Eilakaislalta rekrytointia hoitava seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 030-6090 204.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 12.4.2021 mennessä.Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa