Tehtävänimike

Assistant Financial Specialist

Sijainti

Helsinki

Erikoisala

Taloushallintopalvelut

Ajankohta ja kesto

Vakituinen, kokoaikainen

Tehtävä

Assistant Financial Specialist

Grant Thorntonin globaalin organisaation mahdollisuudet ja yhteistyökulttuurimme perustuu avoimuuteen, ihmisläheisyyteen ja ympäristöön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Meillä pääset rakentamaan oman näköistä uraa.

Haemme nyt Helsingissä toimivaan Taloushallintopalvelut -tiimiimme

ASSISTANT FINANCIAL SPECIALISTIA

Toimenkuvaasi kuuluu laajasti erilaisia asiakasvastuullisten kirjanpitäjien avustavia tehtäviä. Päivittäinen työsi sisältää mm. osto- ja matkalaskujen käsittelyä sekä tiliöintejä ja arvonlisäveroasioiden hoitamista. Lisäksi hoidat asiakaspalvelua oman vastuualueesi osalta ja vastaat asiakkaiden selvityspyyntöihin ja tiedusteluihin.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Olethan taitava käyttämään erilaisia sähköisiä järjestelmiä, meillä on käytössä mm. Emce ja Procountor -ohjelmistot. Osaat myös hyödyntää Exceliä työssäsi tehokkaasti. Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Avoimeen ja asiakaslähtöiseen porukkaamme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö. Menestyt meillä mainiosti, jos olet yhteistyökykyinen etkä turhaan jännitä asiakkaiden kanssa viestimistä. Et pelkää nopeatempoista työympäristöä ja vaihtelevia tehtäviä.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat sekä mahdollisuuden etätyöhön. Tästä Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Grant Thorntonin tiiminvetäjä Anu Björklund, p. 050 411 6970 ja Eilakaislalta rekrytointia hoitava seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 030-6090 204.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 22.2.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa