Referenssi

Eurofinsin apuna laboratorioliiketoiminnan kasvattamisessa

Tehty yrityskauppa tarjoaa Eurofinsille markkinajohtajan paikan ympäristötestauksessa sekä vahvan alustan, jolla nopeutetaan konsernin valmiuksien käyttöönottoa Suomessa sekä pääsyn Viron markkinoille.

 Eurofins Scientific on johtava kansainvälinen laboratoriopalveluita tarjoava yhtiö, jolla on ainutlaatuinen valikoima analyyttisia testauspalveluita lääke-, elintarvike-, ympäristö- ja kuluttajateollisuudelle sekä julkiselle sektorille. Eurofins Scientific toimii 39 maassa noin 310 toimipisteessä. Konsernin liikevaihto on noin 2.54 miljardia euroa ja se työllistää yli 28,000 henkilöä.

 Ramboll on rakentanut selkeän markkinajohtajuuden Suomessa sen 100-vuotisen historian aikana. Se tarjoaa laajan valikoiman analyyttisia palveluita ympäristön testaukseen. Sen laboratoriot palvelevat teollisuusyrityksiä, kuntia sekä konsultointiyrityksiä. Yhtiö työllistää yhteensä 109 henkilöä neljässä laboratoriossa Helsingin alueella sekä yhdessä satelliittilaboratoriossa Tallinnassa.

 Grant Thornton tiimissä työskenteli pääasiassa partner Jonni Leporanta, senior associate Elisa Vuorinen, tax partner Jan-Erik Rae sekä talouskonsultti Mikk Mägi.