article banner
Tiedote

Idman Vilén Grant Thornton Oy:lle toimitusjohtaja ja uusia osakkaita

Idman Vilén Grant Thornton Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu KHT Jussi Savio. Jussi on työskennellyt yhtiössä vuodesta 2006 alkaen, ja vuodesta 2016 alkaen yhtiön osakkaana ja hallituksen jäsenenä.

”On suuri kunnia päästä perinteikkään yhtiömme toimitusjohtajaksi. Meillä on osaava henkilöstö ja Grant Thornton-ketjun tarjoama tuki erityisesti kansainvälisiä asiakkaita palvellaksemme. Olen luottavainen että pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme korkeaa palvelutasoa ja -laatua. Toki on selvää, että meidän tulee jatkossakin panostaa henkilöstön, asiakaskokemuksen ja ajantasaisten työkalujen kehittämiseen. Aloitan kuitenkin luottavaisin mielin yrityksemme johtamisen kohti yrityksemme 100-vuotisjuhlavuotta 2027."

Samassa yhteydessä Idman Vilén Grant Thornton Oy on kutsunut kolme uutta osakasta: veroasiantuntija Juha-Matti Luojus, KHT, CISA Joonas Pekkinen ja KHT, CISA Roni Kyrkkö.

Idman Vilén Grant Thornton Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on puolestaan valittu KHT Kalle Kotka. KHT Mirja Juusela jatkaa yhtiössä osakkaana ja hallituksen jäsenenä.