Webinaari: Johdon vastuu väärinkäytösten ehkäisyssä ja havaitsemisessa

25 lokakuuta 2018

Grant Thorntonin järjestämässä maksuttomassa webinaarissa kerrotaan johdon roolista väärinkäytösten ehkäisyssä ja havaitsemisessa. Webinaarissa mukana vieraileva kouluttaja Niina Ratsula. 

Sisältö tarkentuu syksyn aikana.
 

Webinaari järjestetään 25.10.2018 klo 9:00-10:00. Ilmoittaudu mukaan täältä. 

Kouluttajat
Heidi Jääskeläinen Heidi on auktorisoitu sisäinen tarkastaja, CIA, ja hän on myös suorittanut riskienhallinnan arvioinnin erityistutkinnon, CRMA. Heidillä on kokemusta sisäisen tarkastuksen toimeksiannoista niin kotimaisille rahoitusalan yrityksille kuin kansainvälisten konsernien tytäryhtiöille eri toimialoilla.
Niina Ratsula | Ethics & Compliance Adviser, CEO, Code of Conduct ”Olen kiinnostunut siitä, kuinka saada organisaatiot toimimaan vastuullisesti ja eettisesti kestävällä tavalla, kuitenkin hidastamatta liiaksi liiketoimintaa. Tähän tarvitaan eettistä johtajuutta, toimivaa sisäistä valvontajärjestelmää, compliance-toimintaa sekä toteutuneen toiminnan kriittistä tarkastelua. Olen toiminut koko urani, eli reilut kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntijatehtävissä compliance-ohjelmien, sisäisen valvonnan, sisäisen tarkastuksen, vastuullisuuden ja SOX-lainsäädännön parissa. Aina kun mahdollista, kirjoitan, luennoin ja keskustelen aiheesta. "

Grant Thornton
Tel: +358 20 794 0480 Contact: info@fi.gt.com