Traineeohjelmamme

 

Grant Thorntonin 4-6kk pituiset harjoittelujaksot ovat tarkoitettu vähintään toisen vuoden kaupallisen- ja oikeustieteellisenalan opiskelijoille (AMK/Kauppakorkeakoulu).

Otamme vuosittain toimistoillemme Helsinkiin ja Tampereelle useita traineita, painottuen kevätajalle. Aiemmat harjoittelijamme ovat kehuneet erityisesti trainee-ohjelmamme monipuolisuutta ja toimistomme rentoa työilmapiiriä.

Tilintarkastus-trainee

Tilintarkastusharjoittelijana työskentelet monipuolisesti avustavissa tilintarkastustehtävissä osana tiimiä ja itsenäisesti. Harjoittelujakson myötä opit tilintarkastuksen lisäksi muitakin työelämän taitoja, kuten asiakaspalvelua, tiimityöskentelyä, töiden priorisointia ja koordinointia.  Pääset työskentelemään eri toimialoilla toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yhtiöiden tilintarkastuksien parissa.

Tilintarkastusharjoittelijan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat innostunut ja itsenäinen ote uusiin haasteisiin ja tehtäviin, tarkkuus, analyyttisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Harjoittelujakson aikana sinulle tulee kertymään päivittäisestä käytännön työskentelystä paljon uutta oppia ja uudenlaisia näkemyksiä, jotka tulevat hyödyntämään sinua tulevaisuuden urallasi.

 

Vero-trainee

Verotus elää jatkuvassa muutoksessa, joten vero-traineena sinulta ei pääse oppiminen loppumaan kesken!

Grant Thorntonilla sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kansainvälisiä ja monipuolisia yritys- ja henkilöverotukseen liittyviä tehtäviä. Vero-traineen työtehtävät sisältävät mm. veroilmoitusten käsittelyä, asiakastoimeksiannoissa avustamista, kokeneiden veroasiantuntijoiden tukemista sekä erilaisia selvitys- ja taustoitustöitä.

Vero-traineeohjelmamme sopii erityisesti sinulle, joka haluat kehittää laajasti omaa osaamistasi yritys- ja henkilöverotuksesta sekä yritysjuridiikasta monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa.  Traineejakson aikana pääset näkemään laajasti erilaisia toimeksiantoja ja tehtäviä.

 

Neuvontapalvelu-trainee

Neuvontapalvelu-traineenamme tulet muun muassa avustamaan yrityksen kokeneempia asiantuntijoita Due Diligence -selvitysten laadinnassa, työskentelet erilaisten talousraporttien ja -analyysien parissa, keräät materiaalia ja valmistelet esityksiä yritysjärjestelyprojektien tueksi. Tulet myös olemaan mukana yhteisten työkalujen ja prosessien kehittämisessä

Tämä trainee-ohjelma sopii sinulle joka haluat kehittää laajasti omaa osaamistasi yritysjärjestelyistä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa.

Hae meille traineeksi!

Trainee-hakumme on nyt auki, hae mukaan! Grant Thornton järjestää yhdessä Academic Workin kanssa työnantajaillan  liittyen Helsingin toimiston avoimiin paikkoihin. Tilaisuus järjestetään Academic Workin toimistolla (Ruoholahdenkatu 23, 5. kerros) tiistaina 25.9.2018 klo 16.00-17.30. Kaikki Grant Thorntonista kiinnostunet opiskelijat ovat sydämellisesti tervetulleita tapahtumaan! Ilmoittaudu mukaan täältä.