Talousosaaminen on yksi yrityksen tärkeimmistä menestystekijöistä. Ulkoistamalla taloushallinnon meille voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne ja tehostaa yrityksenne taloustoimintoja.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluratkaisuja, jotka rakennamme asiakkaan tarpeiden pohjalta. Perehdymme aina asiakasyrityksen liiketoimintaan ja rakennamme palvelukokonaisuutemme niin, että se on joustavasti muutettavissa asiakkaan liiketoiminnan kehittyessä. Laajan kansainvälisen verkostomme ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme auttamaan vaativissa taloushallinnon kysymyksissä.

Olennainen osa toimintatapaamme on tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, seurata asiakkaan liiketoimintaa ja konsultoida yritysjohtoa. Henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun ja kattavan raportoinnin ansiosta yritysjohto saa tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti.

Tarjoamme joustavan ratkaisun myös yrityksen tilapäiseen tarpeeseen. Hoidamme taloushallinnon tarvittaessa asiakkaan toimitiloissa ja konsultoimme yrityksen talousprosessien kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Head of Outsourcing Camilla Viherlaakso Ota yhteyttä